Brezplačno prehransko svetovanje po telefonu

Pri Nutrimentumu nam je vaše zadovoljstvo izjemno pomembno. Prav zaradi tega smo se odločili, da vam že pred začetkom sodelovanja nudimo brezplačen telefonski posvet kjer nam lahko zaupate vaše težave v povezavi s prehrano in zdravim življenjskim slogom. Na podlagi telefonskega klica nato sami presodite, če želite nadaljevati.

Računate lahko na jasne, zanesljive in znanstveno potrjene informacije. Telefonski pogovor je popolnoma brezplačen in vas ne zavezuje k drugim nakupom.

POKLIČITE NAS: 068 921 664
OBRAVNAVAMO
Uravnavanje telesne mase (Hujšanje, pridobivanje) Sindrom izgorelosti Intolerance na živila (Laktoza, gluten, histamin…) Povišan holesterol Prehrana otrok in mladostnikov
Sindrom policističnih jajčnikov Motnje hranjenja  Vegetarijanska in veganska prehrana Povišan krvni tlak Športna prehrana

OBRAVNAVAMO

  • Uravnavanje telesne mase (Hujšanje, pridobivanje)

  • Sindrom policističnih jajčnikov

  • Sindrom izgorelosti

  • Intolerance na živila (Laktoza, gluten, histamin…)

  • Vegetarijanska in veganska prehrana

  • Prehrana otrok in mladostnikov

  • Športna prehrana

  • Motnje hranjenja

  • Povišan krvni tlak in holesterol

Enkratno prehransko svetovanje

60-90 minutno prehransko svetovanje je primerno za tiste, ki želite le nekaj splošnih napotkov ali pa se šele odločate o sodelovanju z nutricionistom. Primeren je tudi za vse, ki se sicer razmeroma zdravo prehranjujete, vendar vas zanimajo dodatne informacije v povezavi z vašo prehrano.

PREBERITE VEČ

Personaliziran jedilnik

Na podlagi prvega posveta in vašega ritma vam sestavimo sedem dnevni jedilnik po vašem okusu. Izbiramo živila, ki jih imate radi ter pripravo obrokov prilagodimo vašemu življenjskemu slogu. Poleg individualiziranih prehranskih napotkov dobite tudi natančni izračun optimalnega vnosa mikro in makro hranil ter kalorij.

PREBERITE VEČ

Pomoč pri hujšanju

Šest-tedenski program z jedilnikom za izgubo telesne mase je primeren za vse, ki trpijo za povišano telesno maso, debelostjo ali povečano količino maščobnega tkiva. Primeren je za tiste, ki bi radi shujšali na zdrav način in izgubljeno telesno maso tudi ohranili, pa tudi za vse, ki so v preteklosti že poizkusili izgubiti telesno maso, a so se zaradi neefektivnih pristopov in diet ponovno znašli na začetku.

PREBERITE VEČ

Prehranski coaching

Šest-tedenski prehranski coaching je odličen za tiste, ki potrebujejo nekoliko več spodbude in podpore pri spreminjanju prehranjevalnih navad in življenjskega sloga. Primeren je tudi za vse, ki so v preteklosti že poizkusili izgubiti ali pridobiti telesno težo, a so se zaradi neefektivnih pristopov in diet ponovno znašli na začetku.

PREBERITE VEČ

Delavnice za podjetja

V službi marsikdo preživi tretjino nekateri pa tudi polovico svojega časa. Zato je za svoje zdravje dobro poskrbeti tudi na delovnem mestu. Pri Nutrimentumu sestavimo delavnico, ki bo vašim zaposlenim pomagala do boljšega zdravja, več energije ter večjega zadovoljstva na delovnem mestu. Vam pa do večje produktivnosti zaposlenih in boljšega ugleda.

PREBERITE VEČ

Imate vprašanje?

Povežite se z nami

Vaše sporočilo je bilo poslano. Hvala!
Pri pošiljanju sporočila je prišlo do težave. Prosim, poizkusite kasneje.