Brezplačno prehransko svetovanje po telefonu

Pri Nutrimentumu nam je vaše zadovoljstvo izjemno pomembno. Prav zaradi tega smo se odločili, da vam že pred začetkom sodelovanja nudimo brezplačen telefonski posvet kjer nam lahko zaupate vaše težave v povezavi s prehrano in življenjskim slogom. Na podlagi telefonskega klica nato sami presodite, če želite nadaljevati.

Računate lahko na jasne, zanesljive in znanstveno potrjene informacije. Telefonski pogovor je popolnoma brezplačen in vas ne zavezuje k drugim nakupom.

  OBRAVNAVAMO  
 Hujšanje – Izguba telesne masePrehrana, stres in izgorelostIntolerance in alergije na hranoPovišan holesterolPrehrana otrok in mladostnikov
Pridobivanje telesne maseMotnje prehranjevanja Vegetarijanska in veganska prehranaPovišan krvni tlakŠportna prehrana

OBRAVNAVAMO

Enkratno prehransko svetovanje

Poglobljen 90-minutni prehranski posvet, primeren za vse, ki si želite konkretnih napotkov in kredibilnih informacij o prehrani, podprtimi z aktualnimi znanstvenimi smernicami.

Personaliziran jedilnik

Na podlagi prvega posveta in vašega ritma vam sestavimo sedem-dnevni jedilnik po vašem okusu. Izbiramo živila, ki jih imate radi ter pripravo obrokov prilagodimo vašemu življenjskemu slogu. Poleg individualiziranih prehranskih napotkov dobite tudi natančni izračun optimalnega vnosa mikro in makro hranil ter kalorij.

Pomoč pri hujšanju

Šest-tedenski program z jedilnikom za izgubo telesne mase je primeren za vse s povišano telesno maso, debelostjo ali povečano količino maščobnega tkiva. Primeren je za tiste, ki bi radi shujšali na zdrav način in izgubljeno telesno maso tudi ohranili, pa tudi za vse, ki so v preteklosti že poizkusili izgubiti telesno maso, a so se zaradi neefektivnih pristopov in diet ponovno znašli na začetku.

Prehranski coaching

Individualno prilagojen trening prehranjevanja za dolgoročno dosego prehranskih ciljev. Primeren za posameznike, ki se prvič soočate s spremembo načina prehranjevanja ali za tiste, ki se že dolgo časa vrtite v krogu ter želite doseči prehranske cilje na efektiven in zdrav način.

Predavanja in delavnice za podjetja

V službi marsikdo preživi tretjino nekateri pa tudi polovico svojega časa. Zato je za svoje zdravje dobro poskrbeti tudi na delovnem mestu. Pri Nutrimentumu sestavimo delavnico, ki bo vašim zaposlenim pomagala do boljšega zdravja, več energije ter večjega zadovoljstva na delovnem mestu. Vam pa do večje produktivnosti zaposlenih in boljšega ugleda.

Spletni tečaj – Šola uravnoteženega prehranjevanja

Vse kar morate vedeti o prehranjevanju za zdravjeoptimalni nivo energije in dobro počutje.

In kako novo pridobljeno znanje spravit v prakso. Na enem mestu.

Darilni bon

Svojim bližnjim podarite darilo, ki traja. Znanje, ki ga prejmejo preko naših storitev jim bo služilo doživljenjsko.

Darilni bon velja za katerokoli storitev.

Nutrimentum nutricionist


Dodatne storitve


Dodatne storitve

Laboratorijske preiskave

V sodelovanju z laboratorijem Adria lab/SYNLAB nudimo možnost laboratorijskih preiskav krvi, blata in urina. Preko analize vzorcev preverimo vrednosti vitaminov, mineralov, holesterolov, hormonov in nekaterih drugih vrednosti v krvi, blatu ali urinu.

Na podlagi laboratorijskih izvidov lahko še bolj natančno personaliziramo prehranski načrt. Prav tako lahko presodimo in načrtujemo natančen plan suplementacije s prehranskimi dodatki, v kolikor so ti potrebni.

Za priporočila glede preiskav se lahko na nas obrnete že preko brezplačnega telefonskega posveta ali na prvem svetovanju. Odvzem vzorcev in laboratorijske preiskave pa lahko opravite na eni izmed lokacij laboratorija Adria lab/SYNLAB v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru.

Preventivni zdravstveni  pregledi

V sodelovanju z ZVD nudimo preventivne zdravstvene in managerske preglede. Gre za razširjenje zdravstvene preglede. Zgodnje odkrivanje bolezenskih znakov namreč bistveno prispeva k možnosti ozdravitve. Na podlagi celostnega zdravstvenega pregleda dobimo vpogled v vaše trenutno zdravstveno stanje, na podlagi katerega lahko natančneje prilagodimo plan prehrane in življenjskega sloga.

Preventivni zdravstveni pregledi obsegajo vrsto specialističnih preiskav, vse od zdravja srca, ožilja, prebavil, sečil, kosti, dihal, oči, živčnega sistema in drugih organov.

Za priporočila glede zdravstvenih preiskav se lahko na nas obrnete že preko brezplačnega telefonskega posveta ali na prvem svetovanju. Preiskave pa lahko opravite v Ljubljani na ZVD.

Imate še kakšno dodatno vprašanje? Stopite v kontakt z nami!


Prenesite si brezplačni prehranski priročnik

Bi radi spremenili svoje prehranske navade na zdrav in zmeren način? Prenesite si priročnik v katerem je nutricionistka Ajda Strnad svoje znanje o prehrani strnila v praktične in enostavne nasvete.