Brezplačno prehransko svetovanje po telefonu

Pri Nutrimentumu nam je vaše zadovoljstvo izjemno pomembno. Prav zaradi tega smo se odločili, da vam že pred začetkom sodelovanja nudimo brezplačen telefonski posvet kjer nam lahko zaupate vaše težave v povezavi s prehrano in življenjskim slogom. Na podlagi telefonskega klica nato sami presodite, če želite nadaljevati.

Računate lahko na jasne, zanesljive in znanstveno potrjene informacije. Telefonski pogovor je popolnoma brezplačen in vas ne zavezuje k drugim nakupom.

POKLIČITE NAS: 068 921 664
OBRAVNAVAMO
Uravnavanje telesne mase (Hujšanje, pridobivanje) Sindrom izgorelosti Intolerance na živila (gluten, laktoza, histamin, idr.) Povišan holesterol Prehrana otrok in mladostnikov
Sindrom policističnih jajčnikov Motnje hranjenja  Vegetarijanska in veganska prehrana Povišan krvni tlak Športna prehrana

OBRAVNAVAMO

  • Uravnavanje telesne mase (Hujšanje, pridobivanje)

  • Sindrom policističnih jajčnikov

  • Sindrom izgorelosti

  • Intolerance na živila (Laktoza, gluten, histamin…)

  • Vegetarijanska in veganska prehrana

  • Prehrana otrok in mladostnikov

  • Športna prehrana

  • Motnje hranjenja

  • Povišan krvni tlak in holesterol

Enkratno prehransko svetovanje

60-90 minutni posvet, primeren za vse, ki si želite konkretnih napotkov in kredibilnih informacij o prehrani, podprtimi z aktualnimi znanstvenimi smernicami. Primeren je tudi za vse, ki se sicer razmeroma zdravo prehranjujete, vendar vas zanimajo dodatne informacije v povezavi z vašo prehrano.

PREBERITE VEČ

Personaliziran jedilnik

Na podlagi prvega posveta in vašega ritma vam sestavimo sedemdnevni jedilnik po vašem okusu. Izbiramo živila, ki jih imate radi ter pripravo obrokov prilagodimo vašemu življenjskemu slogu. Poleg individualiziranih prehranskih napotkov dobite tudi natančni izračun optimalnega vnosa mikro in makro hranil ter kalorij.

PREBERITE VEČ

Pomoč pri hujšanju

Šesttedenski program z jedilnikom za izgubo telesne mase je primeren za vse s povišano telesno maso, debelostjo ali povečano količino maščobnega tkiva. Primeren je za tiste, ki bi radi shujšali na zdrav način in izgubljeno telesno maso tudi ohranili, pa tudi za vse, ki so v preteklosti že poizkusili izgubiti telesno maso, a so se zaradi neefektivnih pristopov in diet ponovno znašli na začetku.

PREBERITE VEČ

Prehranski coaching

Šesttedenski prehranski coaching je odličen za tiste, ki potrebujejo nekoliko več spodbude in podpore pri spreminjanju prehranjevalnih navad in življenjskega sloga. Primeren je tudi za vse, ki so v preteklosti že poizkusili izgubiti ali pridobiti telesno težo, a so se zaradi neefektivnih pristopov in diet ponovno znašli na začetku.

PREBERITE VEČ

Delavnice za podjetja

V službi marsikdo preživi tretjino nekateri pa tudi polovico svojega časa. Zato je za svoje zdravje dobro poskrbeti tudi na delovnem mestu. Pri Nutrimentumu sestavimo delavnico, ki bo vašim zaposlenim pomagala do boljšega zdravja, več energije ter večjega zadovoljstva na delovnem mestu. Vam pa do večje produktivnosti zaposlenih in boljšega ugleda.

PREBERITE VEČ


Dodatne storitve


Dodatne storitve

Laboratorijske preiskave

V sodelovanju z laboratorijem Adria lab/SYNLAB nudimo možnost laboratorijskih preiskav krvi, blata in urina. Preko analize vzorcev preverimo vrednosti vitaminov, mineralov, holesterolov, hormonov in nekaterih drugih vrednosti v krvi, blatu ali urinu.

Na podlagi laboratorijskih izvidov lahko še bolj natančno personaliziramo prehranski načrt. Prav tako lahko presodimo in načrtujemo natančen plan suplementacije s prehranskimi dodatki, v kolikor so ti potrebni.

Za priporočila glede preiskav se lahko na nas obrnete že preko brezplačnega telefonskega posveta ali na prvem svetovanju. Odvzem vzorcev in laboratorijske preiskave pa lahko opravite na eni izmed lokacij laboratorija Adria lab/SYNLAB v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru.

PREBERITE VEČ

Preventivni zdravstveni  pregledi

V sodelovanju z ZVD nudimo preventivne zdravstvene in managerske preglede. Gre za celostni zdravstveni pregled. Zgodnje odkrivanje bolezenskih znakov namreč bistveno prispeva k možnosti ozdravitve. Na podlagi celostnega zdravstvenega pregleda dobimo vpogled v vaše trenutno zdravstveno stanje, na podlagi katerega lahko natančneje prilagodimo plan prehrane in življenjskega sloga.

Preventivni zdravstveni pregledi obsegajo vrsto specialističnih preiskav, vse od zdravja srca, ožilja, prebavil, sečil, kosti, dihal, oči, živčnega sistema in drugih organov.

Za priporočila glede zdravstvenih preiskav se lahko na nas obrnete že preko brezplačnega telefonskega posveta ali na prvem svetovanju. Preiskave pa lahko opravite v Ljubljani na ZVD.

PREBERITE VEČ

Imate še kakšno dodatno vprašanje? Stopite v kontakt z nami!


Prenesite si brezplačni prehranski priročnik

Bi radi spremenili svoje prehranske navade na zdrav in zmeren način? Prenesite si priročnik v katerem je nutricionistka Ajda Strnad svoje znanje o prehrani strnila v praktične in enostavne nasvete.