Delavnice za podjetja

Delavnice za podjetja

V službi marsikdo preživi tretjino nekateri pa tudi polovico svojega časa. Zato je za svoje zdravje dobro poskrbeti tudi na delovnem mestu. Poleg tega pa so zdravi in zadovoljni delavci bolj produktivni, bolj kreativni, bolj motivirani za delo in redkeje odhajajo na bolniško.

Vas zanima organizacija delavnice za vaše zaposlene? Za posvet nas pokličite preko telefona.

+386 70 600 411

+386 70 600 411

 

KAKO POTEKA ORGANIZACIJA DELAVNICE?

Pri Nutrimentumu vam sestavimo delavnico, ki bo vašim zaposlenim pomagala do boljšega zdravja, več energije ter večjega zadovoljstva na delovnem mestu. Vam pa do večje produktivnosti zaposlenih in boljšega ugleda.

Na delavnici spoznate kaj pomeni uravnoteženo prehranjevanje  in kako ga enostavno vključiti v vsakdan.

Ker pa zdravo življenje pomeni tudi gibanje, boste med drugim spoznali, kako se učinkovito spoprijeti s sedečim življenjskim slogom, da le-ta ne bo ogrožal vašega zdravja in zdravja vaših zaposlenih.

Delavnice temeljijo na praktičnih vsebinah in so podprte z aktualnimi znanstvenimi izsledki. Potekajo 3-8ur. Prilagodimo pa jim vašim željam, urniku in načinu dela.

CENA STORITVE: Po dogovoru

  • Na kreativen in zanimiv način predstavljena teoretična podlaga uravnotežene prehrane

  • Kaj je dobro pojesti za zajtrk, kosilo, večerjo in malico

  • Kako se zdravo prehranjevati v pisarni, na poti, v restavraciji…

  • Kako vzdrževati energijo od jutra do večera

  • Praktični nasveti za zdravo prehranjevanje vsak dan v tednu

  • Orodja za ohranjanje zdravja kljub sedečem načinu življenja

  • Odgovori na vaša vprašanja, ki nam jih pošljete že pred delavnico


Kaj o delavnicah pravijo naše stranke?


Kaj o delavnicah pravijo naše stranke?

V okviru projekta “Skrb za zdravje pri delu” smo se odločili za delavnico »Zdrava prehrana in zdrav življenjski slog na delovnem mestu«. Ajda nam je razložila pomen uravnotežene prehrane ter nazorno razložila kje se skrivajo sladkorji, maščobe v hrani, kako jesti kadar nimamo veliko časa, kakšna naj bo popoldanska malica v službi kadar imamo dolge delavnike. Tekom predavanja smo dobile odgovore na vprašanja, ki smo jih poslale že pred samo delavnico. Ajda je prijetna, dinamična ter dostopna sogovornica. Na nas pa je najbolj naredilo vtis, ko je Ajda nazorno predstavila količine sladkorja v prehrani. S sodelavkami smo povedano vzele zelo resno in spremembe že uvedle v svoj delavnik kot tudi v družinsko okolje.

Simona N., Davčna svetovalka in direktorica FINcommerce d.o.o.

Ajda Strnad je na pripravah mladinske in mlajše članske košarkarske reprezentance pripravila zelo dobro in kvalitetno predstavitev o pomenu športne prehrane. Fantje so dobili dobre povratne informacije katera prehrana je smiselna za vrhunske športnike ob tako napornem ritmu tekem in treningov, ki ga imajo sami. Za nas trenerje je prehrana igralcev ključnega pomena, saj primerna prehrana in ustrezna skrb za regeneracijo igralcev pomeni bolj kvaliteten trening. Ajda je zelo strokovno a hkrati praktično podala veliko zanimivih in koristnih informacij o prehrani in prehranskih dodatkih, katere bodo igralcem koristile ne le do konca priprav, temveč tudi kasneje v klubski sezoni.

Anže Z., Kondicijski trener, Košarkaška zveza Slovenije, soustanovitelj 2A Sports Lab

Nutrimentum sem spoznala prek izobraževanja o zdravi prehrani v službi in doma. Predavanje je vodila zelo prijetna Ajda Strnad. Bila sem zelo pozitivno presenečena nad izvedbo, ki bi ji dala podnaslov: “Do zdrave prehrane po zdravi pameti“!
Všeč mi je, ker se je pri prehrani (v našem primeru za povprečno osebo) osredotočila na zdravje in na to, da razvijemo predvsem OBČUTEK za smernice zdrave prehrane. Še vedno nas je strokovno opremila z informacijami, ki pa jih je postavila v kontekst (zelo pomembno!) in potem se počutiš opolnomočenega in motiviranega, da boš spremenil kakšno navado, potem pa še kakšno … Rekla bi, da je pristop zelo prizemljen in tak, ki v človeku ne vzbuja stresa, ampak radovednost in novo samozavest. Sledenje smernicam zdrave prehrane postane celo zabavno in ustvarjalno. Zato bi Nutrimentum toplo priporočila za tovrstne delavnice za občane ali uslužbence, pa tudi posameznikom, ki se na tem področju počutijo malce izgubljene, ki imajo posebne prehranske potrebe ali pa jih to preprosto zanima.

Maša n., udeleženka delavnice

Imate vprašanje?

Povežite se z nami

Stopite v kontakt z nami