Prehransko Svetovanje

Prehransko Svetovanje

Poglobljen 90-minutni prehranski posvet. Konkretni napotki in kredibilne informacije o prehrani, podprte z aktualnimi znanstvenimi smernicami.

Zaupajte nam svoje cilje na prvem, popolnoma brezplačnem posvetu preko telefona.

+386 70 600 411

+386 70 600 411


Jasni in konkretni napotki za izboljšavo


Jasni in konkretni napotki za izboljšavo

Prehransko svetovanje je dober način, da se spoznate z uravnoteženo prehrano in dobite zanesljive informacije za izboljšavo svojih navad. Naša ekipa že pred prvim posvetom preuči vašo prehrano in življenjski slog in vam na podlagi ugotovitev poda zanesljive informacije, podprte z aktualnimi znanstvenimi smernicami.

Cenik: 90 minutni poglobljeni prehranski posvet – 130 €

Cena ponovnega prehranskega posveta (v kolikor boste še kdaj potrebovali našo pomoč) – 95€

Prehransko svetovanje je prava izbira za vas če:

Enkratno prehransko svetovanje je prava izbira če:

Iščete strokovne napotke in informacije o zdravi prehrani

Želite konkretne nasvete v povezavi s prehranjevanjem

Bi radi spremenili prehranske navade a ne veste kje začeti

Se že zdravo prehranjujete vendar iščete dodatne informacije

Želite, da podrobno preučimo vaše dosedanje prehranske navade

Se odločate za daljše sodelovanje z nutricionistom

Strokovna pomoč in podpora

Naj vam ekipa Nutrimentum priskoči na pomoč in s strokovno podporo olajša pot do cilja.

Nasveti brez ovinkarjenja

Pri Nutrimentumu lahko vedno računate na konkretne, skrbno načrtovane in preverjene pristope, ki delujejo.

 Zdravje na prvem mestu

Naši prioriteti sta vaše zdravje in dobro počutje zato stremimo k spremembi življenjskega sloga in dolgoročnim rezultatom.

Kaj vsebuje enkratno prehransko svetovanje?

 • Natančna analiza tri-dnevnega prehranskega dnevnika

 • Meritev telesne mase in telesne sestave
 • Znanje o uravnoteženem prehranjevanju prilagojeno vašemu življenjskemu slogu

 • Plan prehrane, aktivnosti in življenjskega sloga

 • Primerno tudi za vegetarijance, vegane in druge prehranske navade

 • Svetovanja so možna tudi online

1

Pogovor o vaših željah

 • Brezplačni posvet preko telefona
 • Zaupate nam svoje želje in težave
 • Tri dni beležite svojo prehrano
 • Analiza vašega prehranskega dnevnika

2

Uvodno svetovanje

 • Ocena trenutnega stanja
 • Meritev telesne sestave
 • Ocena življenjskega sloga
 • Okviren plan prehranskih navad
 • Postavitev dosegljivih ciljev

3

Možnosti za nadaljevanje

 • Sestava personaliziranega jedilnika
 • Program hujšanja
 • Prehranski coaching
 • Kontrolna prehranska svetovanja


Želite nadaljevati s prehranskimi svetovanji?


Želite nadaljevati s svetovanji?

V kolikor boste presodili, da vam enkratni prehranski posvet ne zadostuje in potrebujete več pomoči, priporočamo redno prehransko podporo v obliki prehranskega coachinga ali program hujšanja. V daljšem obdobju lahko prehrano še bolj prilagodimo vašim ciljem in skupaj poiščemo najbolj optimalen način za doseganje želenih ciljev. Vi pa že tekom sodelovanja začnete čutiti in videti spremembe.


Kontrolni follow-up


Kontrolni follow-up

Ponovno prehransko svetovanje

Če bi radi z Nutrimentumom sodelovali še naprej, lahko po zaključenem svetovanju nadaljujete s ponovnim prehranskim svetovanjem. Ob dogovorjenem terminu bomo preverili kako napredujete in vam podali nove usmeritve. Prilagodili se bomo tudi morebitnim spremembam v vašem vsakdanjiku.


Prehranski coaching


Prehranski coaching

Redna prehranska svetovanja

Prehranski coaching vam nudi strokovno oporo pri spreminjanju življenjskega sloga in načina prehranjevanja na zdrav, zmeren ter strokoven način. Program je popolnoma prilagojen vašim potrebam in s konkretnimi ter personaliziranimi pristopi poskrbi za trajnostne spremembe.


Pomoč pri hujšanju


Pomoč pri hujšanju

Šest-tedenski program

Program “Pomoč pri hujšanju” je primeren za vse, ki si želite dodatne podpore in strokovne pomoči za doseganje dolgotrajnih rezultatov pri uravnavanju telesne mase. Hujšanje je lahko izjemno stresen in neučinkovit proces če nas žene le želja po hitri izgubi kilogramov, zato se spremembe lotimo postopoma in na zdrav način.


Odgovori na pogosta vprašanja


Odgovori na pogosta vprašanja

Prehransko svetovanje poteka med 60 in 90 minut. Svetovanje je možno tudi online.

Jedilnik ni vključen v prehransko svetovanje. Vendar vam ga lahko na podlagi posveta in doplačila sestavimo in prilagodimo po vaših željah in potrebah ter v skladu z aktualnimi nutricionističnimi smernicami.

V kolikor otroci in mladostniki živijo v istem gospodinjstvu je priporočljivo, da se tudi starši udeležijo svetovanja. Ni pa nujno. V kolikor bi posvet želeli opraviti ločeno, je možno tudi to.

Na prehranskem svetovanju bomo odkrili in ozavestili vaše navade in izbire živil, ki so vas pripeljale do povišane telesne mase ter vam podali relevantne informacije o zdravem in uravnoteženem prehranjevanju, ki jih lahko takoj uporabite. Od uspešnosti izgube telesne mase je odvisno veliko dejavnikov kot so na primer predznanje o zdravem prehranjevanju, okolje v katerem živite, podpora in nenazadnje vaša vztrajnost. Izguba telesne mase ni lahek proces.

V kolikor se z izgubo telesne mase soočate prvič ali pa se že dolgo vrtite v krogu je morda boljša storitev za vas pomoč pri hujšanju.

Da. Prehransko svetovanje je primerno tudi za pridobivanje telesne mase.

Da! Vse kar se pogovarjamo na prehranskem svetovanju je strogo zaupno in ostane med svetovalcem in stranko. Zagotavljamo popolno diskretnost.

Vaše zadovoljstvo nam največ pomeni in naredili bomo vse, da vam pomagamo. V kolikor pa s svetovanjem vseeno ne boste zadovoljni vam vrnemo denar.


Kaj o prehranskem svetovanju pravijo naše stranke?


Kaj o prehranskem svetovanju pravijo naše stranke?

Za obisk Ajde sem se odločil, glede na priporočila dobrega prijatelja. Sam sem imel velike težave z zdravjem. Imel sem prekomerno telesno težo, težave s srcem, povišanim krvnim tlakom in holesterolom. Pričakoval sem tipičen zdravniški odnos, ko smo pacienti zgolj številke, vendar pri Ajdi ni tako, kar mi je bilo zelo všeč. Posvet je bil na osebni ravni.  Na podlagi posveta mi je Ajda sestavila jedilnik.  Po približno 14ih dneh sem opazil prve rezultate in sicer sem izgubljal na teži (pa nisem bil nikoli lačen ), trigliceridi v mojem telesu so se znižali in pridobil sem energijo za katero sem prej trpel pomanjkanje. Ajda je super punca in si je res pripravljena vzeti čas za tebe. Tudi vmes, če sem bil kadarkoli v dilemi z vprašanji se je takoj odzvala. Toplo priporočam obisk pri njej, če imate podobne težave kot jaz, predvsem pa se držati vseh nasvetov.

Nejc K., Vodja tehničnega oddelka

Za svetovanje pri Ajdi sem se odločila, ker sem si resnično želela slišati prave informacije od nekoga, ki ve o čem govori. Ki ve, kaj vnesem v telo z določeno hrano in kako se telo odzove, kako si lahko s pravilno prehrano lahko izboljšam zdravje. Pomagala mi je z veliko idejami, kako kombinirati živila in kaj sploh vsebujejo. To niti približno ni enako, kot brati informacije na internetu – za to je potrebno znanje in strokovno oko. Dobila sem veliko motivacije, razumevanja in podpore. Hvala Ajda. Zelo pomembna se mi zdi energija človeka, kamor gremo po pomoč in podporo. Izredno strokovna, iskrena, prijazna, pristna, res se poglobi in na svetovanju 100% preda svoje znanje in energijo.

Mateja U., Vzgojiteljica

Za svetovanje pri Ajdi sem se odločil, ker sem zaradi intolerance na histamin in zelo omejenega nabora hrane ter posledično kronične utrujenosti in pomanjkanja energije posumil na pomanjkanje določenih hranil. Ajda mi je pomagala identificirati ključne težave v mojih prehranskih navadah, izločila je problematične jedi in pomagala mi je z izvirnimi idejami pri sestavi boljšega, pestrejšega jedilnika in receptov za pripravo različnih jedi. Ajda je prijazna, direktna (všeč mi je, da me je takoj sprijaznila z realnostjo) in obenem našla rešitve za moje težave. Je samoiniciativna, konstruktivna, ustvarjalna in vsakomur priporočam njen strokoven nasvet. Z Ajdo se kakovost življenja izboljša in ponovno dobiš upanje za spremembo na bolje!

Anonimni, Znanstveni raziskovalec

Za svetovanje pri Ajdi sem se odločila, ker sem želela preveriti svoj jedilnik glede vnosa vitaminov in mineralov. Dobila pa sem ogromno koristnih informacij za vsak dan. Pri njej mi je najbolj všeč, ker ima zelo sproščen in prijateljski, a vseeno, strokovni odnos. Vtis name je naredila s tem, ker enostavno ne komplicira ampak zelo jasno, enostavno in nazorno poda vse informacije oziroma napotke, ki jih potebuješ.

Lina B., Kineziologinja

Ajdine super ideje za prehrano sem spoznala pri oddaji The Biggest Loser, ki je bila na sporedu na Planet tv. Ker sem želela izvedeti še več o prehrani, sem poiskala njeno Fb stran. Izvedli sva analizo mojega 3-dnevnega prehranskega dnevnika, s pomočjo katerega mi je Ajda pomagala oblikovati moj cilj. Pomagala mi je razumeti načela uravnotežene prehrane. Pridobila sem dragocene informacije za oblikovanje urnika prehranjevanja in uravnoteženo sestavo posameznih obrokov. V pogovoru se je čutila Ajdina prijaznost in želja po prenosu znanja, da vpeljem podane informacije v moje prehranske navade.

Simona S., Javna uprava RS

Ajda ima ogromno znanja na podrocju prehrane. Posvetila se je mojemu življenskemh stilu 100% in tako naredila da je sledenje njenim prehranskim napotkom preprosto in učinkovito. To se kmalu pokaže na telesu, splošnemu nivoju energije in tudi boljšemu spancu. Hvala Ajda, toplo priporočam!

Helena H., Profesionalna plesalka in trenerka

Za posvet pri Ajdi sem se odločila zaradi želje po izboljšanju zdravstvenega stanja in ureditvi primerne prehrane. Čeprav že sama v veliki meri upoštevam in sledim načelom zdrave prehrane sem v zadnjem obdobju opazila nekatere telesne spremembe, upad energije in dobrega počutja. Z Ajdo sva se pogovorili o trenutnih navadah in življenjskem slogu ter na podlagi tega naredili načrt za spremembo prehranjevalnih navad. Razložila mi je nekatere vzroke mojih težav in mi predstavila kako lahko s podporo primerne prehrane to izboljšam. Všeč mi je pozitivna naravnanost in strokovnost s katero je obravnavala moje težave. Dala mi je občutek zaupanja vase in nove rutine, ki ji ob njeni podpori lažje sledim. Prehransko svetovanje pri njej bi priporočala vsem, ki potrebujejo takšno in drugačno usmeritev pri prehrani, saj je ta dandanes zelo pomemben člen dobrega in zdravega počutja.

Vita K. , Vrhunska športnica

Vesela sem, da sem se odločila za pogovor z Ajdo, ker mi je v eni uri postalo marsikaj precej bolj jasno in sem hitreje lahko razumela, kje delam napake. Če bi se tega lotila sama, bi verjetno porabila pol leta. Tako pa sem lahko spremembe uvedla praktično naslednji dan in v nekaj dneh spremenila prehrano.

Mojca P., Samostojna podjetnica

Ajda mi je na neinvaziven način pomagala pri izbiri ustrezne hrane in načrtovanju števila obrokov in prilagoditvah le-teh zaradi dinamične službe. Posebno cenim njeno vzpodbudo in skrbno spremljanje mojega napredka. Ni bilo najlažje, ampak napredek je očiten.

Matej P., IT specialist

Za prehransko svetovanje pri Ajdi Strnad sem se odločila, ker imamo v moji družini vegetarijansko prehrano in se mi zdi še posebej sedaj, ko imam leto in pol starega malčka pomembno, da naša prehrana vsebuje vse potrebno za njegov zdrav razvoj. Zdrava prehrana mi je od nekdaj zelo pomembna, zato je bil posvet pri Ajdi prava izbira, saj je zares odlična strokovnjakinja na tem področju. Pomagala mi je izboljšati naš jedilnik, ga narediti bolj polnovrednega, dala mi je tudi veliko praktičnih nasvetov pri nakupih živil in sami receptih. Zelo me je navdušilo kako celosten je bil posvet, saj svetovanje ni potekalo le po nekih priporočilih in vzorcih zdrave prehrane, temveč se je zelo zavzela, da izve čim več o našem osebnem prahranskem slogu in samem času za pripravo obrokov, ter svetovanje prilagodila nam osebno, tako da sem povsem brez težav njene nasvete uspešno vpeljala v naše življenje. Z odločitvijo za prehransko svetovanje pri Ajdi sem naredila nekaj zelo dobrega za mojo družino in sem ji zelo hvaležna, zato jo resnično priporočam prav vsem, ki si želite zdrave prehrane in izboljšati življenjski slog!

Stella, Mamica

Imate še kakšno dodatno vprašanje? Stopite v kontakt z nami!


Prenesite si brezplačni prehranski priročnik

Bi radi spremenili svoje prehranske navade na zdrav in zmeren način? Prenesite si priročnik v katerem je nutricionistka Ajda Strnad svoje znanje o prehrani strnila v praktične in enostavne nasvete.