Prehranski coaching

6-tedenski prehranski coaching

Spreminjanje prehranskih navad in življenjskega sloga je vse prej kot kratek in lahek proces. Ob pomanjkanju znanja in izkušenj se lahko dolgo vrtimo v krogu ali pa celo obupamo preden najdemo ustrezno rešitev. Pri prehranskem coachingu se temu izognemo s spotnim prilagajanjem vsakodnevnim situacijam.

ZA KOGA JE PRIMEREN PREHRANSKI COACHING?

Šest-tedenski prehranski coaching je odličen za tiste, ki bi želeli prehrano in življenjski slog spremeniti efektivno, na zdrav, zmeren ter strokoven način. Primeren je tudi za tiste, ki se razmeroma zdravo prehranjujejo, vendar ne najdejo optimalnega vnosa energije in ravnotežja pri vsakodnevnem prehranjevanju. 

Prehranski coaching je še posebno priporočljiv za posameznike s stresnimi službami, velikimi odgovornostmi in za posameznike, ki nimajo možnosti rutin ter ne vedo kako se bo odvijal njihov dan. Tako je na primer pri podjetnikih, managerjih, pilotih ter tudi študentih in mladih starši.  

Pri prehranskem coachingu vas naučimo kako prilagoditi prehrano tudi nevsakdanjim situacijam. S tem se izognemo ekstremom in nihanjem v energiji ter razpoloženju. Naučimo vas kako uravnovesiti prehrano, da boste dosegli optimalen nivo energije ter dobro počutje.

CENA STORITVE: 350€

  • Šest 60-minutnih srečanj

  • Pet meritev telesne mase

  • Pet meritev telesne sestave z BIA (bioelektrična impedančna analiza)

  • Poglobljeno znanje o uravnoteženem prehranjevanju

  • Natančen načrt prehrane, aktivnosti in življenjskega sloga

  • Voden ogled zdravega nakupovanja v trgovini po vaši izbiri

  • Svetovanja so možna tudi online (razen obiska v trgovini)

Prehranski coaching

KAKO POTEKA PREHRANSKI COACHING

Na samem začetku prehranskega coachinga skrbno izberemo in definiram dosegljive cilje. Cilje postavljamo skupaj na podlagi vaših želja, vašega življenjskega sloga in naše strokovnosti.

Tekom prehranskega coachinga se nato sproti prilagajamo vašemu ritmu in vašim potrebam. V šestih tednih imamo ravno dovolj časa, da poiščemo najbolj optimalen način za doseganje željenih ciljev, vi pa začnete čutiti in opažati spremembe.

V program je že vključeno zdravo vodeno nakupovanje v trgovini po vaši izbiri, kjer poglobimo znanje o živilih, branju živilskih etiket in razširimo možnosti za vaš jedilnik. Dobesedno gremo z vami v trgovino in vam pomagamo izbrati vam najbolj primerna živila. 

Šest-tedenski program končate z znanji in orodji, ki so prilagojena samo vam in vam ostanejo za celo življenje. V kolikor pa bi želeli s programom nadaljevati dlje časa je seveda možno tudi to.

Prvi obisk se šteje kot  individualno svetovanje in ni del šest-tedenskega programa.


Do boljših rezultatov s personaliziranim jedilnikom


Do boljših rezultatov s personaliziranim jedilnikom

Na podlagi vaših ciljev, želj in življenjskega sloga vam lahko sestavimo tudi personaliziran jedilnik. Tega po prilagodimo tudi glede na vaše preference in intolerance.

PREBERITE VEČ


Odgovori na pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Za najboljši učinek in vidne rezultate vam priporočamo, da se svetovanj udeležujete redno. Najdaljši razmik med svetovanji, ki vam ga še priporočamo, je 14 dni.

Pred začetkom coachinga se dogovorimo za dan in uro, ki vam ustreza ter termin poskusimo ohraniti tekom celotnega sodelovanja. V kolikor se zgodi, da se svetovanja vseeno ne morete udeležiti lahko termin prestavimo. To je potrebno sporočiti vsaj en dan prej, v nasprotnem primeru se šteje kot porabljen termin. 

Vendar prosimo, da nam to sporočite vsaj en dan prej.

Jedilnik ni vključen v to storitev, lahko pa ga pripravimo za doplačilo 150€.

Da, prehranski coaching je primeren tudi za otroke, mladostnike in njihove starše.

Namen prehranskega coachinga je, da vas tekom našega sodelovanja naučimo prehrano prilagoditi različnim življenjskim situacijam ter vam podati znanja in orodja, ki vam bodo ostala za celo življenje. Šest tednov je navadno najkrajše obdobje pri katerem se opazi spremembe. Zato takšen interval. V kolikor boste želeli po šestih tednih nadaljevati s prehranskim coachingom je seveda tudi to mogoče in v nekaterih primerih celo priporočljivo.


Kaj o prehranskem coachingu pravijo naše stranke?

Mnenja naših strank

Za svetovanje sem se odločila, ker imam že vrsto let težave s pridobivanjem telesne teže. Bila sem presuha, imela sem konstanten občutek lakote in nisem vedela, kako in kje naj se lotim problema, vendar mi je s pomočjo Ajde in njenega strokovnega znanja uspelo spremeniti življenjski slog in prehranske navade. Resnično se je potrudila ter jedilnik popolnoma prilagodila mojemu življenjskemu slogu in individualnim potrebam. Jedilniki so zelo okusni, raznoliki in enostavni, podala pa mi je tudi veliko koristnih informacij in konkretnih nasvetov o tem, kako naj spremljam napredek in še naprej stremim k željenemu cilju. Pridobivanje kilogramov ni bilo enostavno, a je bilo veliko bolj znosno zaradi Ajde, saj mi je stala ob strani skozi celoten potek, skrbno spremljala moj napredek in me zraven tudi motivirala. Kljub temu, da sem še na poti do svoje idealne teže, so rezultati opazni že zdaj: energije imam veliko več, nimam več nenehnega občutka lakote, kilogrami se lažje nabirajo kot prej, sem bolj samozavestna in ne dvomim, da bom z znanjem, ki mi ga je podala, dosegla svoj končni cilj.

Pia Z., Študentka

“Nutrition coaching” s strani Ajde, mi pomaga narediti preskok v svoje dobro počutje, to pa sije tudi na druge sfere življenja. Jedilnik je modern in okusen, priprava hitra. Ajda mi z osebnim svetovanjem nudi pomoč, če se zadeva kje zatakne. Počutim se, da sem v dobrih rokah in zaupam njeni strokovni presoji, prilagojeni mojim potrebam.

Uroš R., Pravnik

Z njeninimi strokovnim nasveti, pripravljenim jedilnikom, podporo in spremljanjem mojega načina prehranjevanja sem resnično doživel veliko spremembo zase in za moje telo. Spremenil sem življenski slog in s tem pridobil več energije, počutim se veliko bolje, imam raznovrstno prehrano katera je postala del mojega vsakdana. Vse to vpliva na izboljšanje zdravja in zmanjšanje telesne teže! Dogovorjenega se držim in moj napredek potrjuje, da sem na pravi poti. Ni bilo enostavno, vendar Ajdi popolnoma zaupam! Z njenim pristopom in strokovnostjo sem na naraven način dosegel in še dosegam vidne spremembe mojega življenja, kjer sem obrnil nov list. Resnično hvaležen!

Darko P., Podjetnik

Imate vprašanje?

Povežite se z nami

Vaše sporočilo je bilo poslano. Hvala!
Pri pošiljanju sporočila je prišlo do težave. Prosim, poizkusite kasneje.