Si pripravljen na trajno spremembo ?

Detox, diete in hitre bližnjice ne delujejo.
Svoje cilje doseži in ohrani z uravnoteženim prehranjevanjem.

Na enostaven način te naučim sistema, kako z majhnimi spremembami v prehrani prideš do trajne spremembe za vse življenje.

Naj začne hrana služiti tvojemu telesu, ne obratno.

➡️ Poleg praktičnega znanja ti te majhne spremembe sproti pomagam prenesti v tvoj vsakdan.

➡️ Vsak teden narediš en majhen korak pri svojih prehranskih navadah, ki se bodo po koncu šestih tednov lepo sestavile v celoto.

👍 Ti pa boš skoraj nezavedno naredil/a veliko in trajno spremembo pri svojem prehranjevanju.

Po šestih tednih:

Kaj o spletnem tečaju pravijo udeleženci?

5/5

strokovno,
a enostavno

Všeč so mi video razlage, ker je vsebina strokovna, ampak je obrazloženo na način da razumem, čeprav se ne spoznam na to področje.

Kristina

Preverjen nakup

5/5

jasno strukturirane
informacije

Tako uporabnih in jasno strukturiranih informacij o hrani nisem dobila še nikjer! Najboljša motivacija za spremenit nekatere navade!

Lenča

Preverjen nakup

5/5

velika sprememba
brez trpljenja

Strah me je bilo, da bo ‘overwhelming’, ampak je res narejen z logiko. In če si pripravljen temu sledit, lahko narediš veliko spremembo v svojem življenju, brez trpljenja in brez da bi se tega sploh zavedal.

Maša

Preverjen nakup

5/5

ne obremenjujem
se več

S tem, ko sem pridobil znanje o uravnoteženem prehranjevanju, se mi je pri prehranjevanju odprl povsem drug svet, predvsem pa sem najbolj vesel, ker se ne obremenjujem več s tem, kaj lahko pojem.

Nejc

Preverjen nakup

Začuti razliko že po nekaj tednih!Enostavne razlage in praktične vaje za takojšen prenos v prakso.

✅ 6 kratkih praktičnih predavanj, s katerimi si postaviš logične temelje za vse življenje

✅ Prehranski dnevnik z vodeno analizo svoje trenutne prehrane

✅ 6 tednov step-by-step vodenega prenosa majhnih sprememb v svoj vsakdan

✅ Nakupovalni seznam za enostavnejše nakupovanje

✅ Individualna pomoč in podpora v zaprti Facebook skupini

✅ Doživljenjski dostop do spletnega tečaja

Uravnotežena prehrana Spletni tečaj Nutrimentum

Skupna vrednost:

527 euro

TRENUTNA CENA TEČAJA SAMO - 95€

Premalo časa za zdravo prehrano?

Zdravo prehranjevanje
NI VESOLJSKA ZNANOST,
kot jo danes predstavljajo nekateri trendi.

NI štetje kalorij, konstantno branje etiket živil, odrekanje in slaba vest.

Zahteva le PRAVILNO POSTAVLJENO OSNOVO.
Ki pa nas je ni nihče naučil na celosten način primeren za življenjski stil 21. stoletja.

Svoji prehrani posveti
ENAKO ČASA, vendar zgolj z nekaj majhnimi zamenjavami in prilagoditvami, občuti OBČUTNO RAZLIKO zase.

Uvedi majhne spremembe v prehrani
za trajne vidne rezultate

S tabo sem Ajda Strnad

Magistrica športne prehrane z Oxford Brookes University, ki ljudem že 7 let pomagam postavljati zdrave temelje.

Pri tem se zanašam le na znanstveno dokazane pristope. Zato ne verjamem v bližnjice in hitre trende, ko pride do dolgoročnih sprememb.

Svoj pristop sem prilagodila, da je čim bolj enostaven. Tako pomagam ljudem vzpostaviti zdrave prehranske navade, brez da bi jih to dodatno obremenilo in pomenilo še več dela zanje.

Preko 300 ljudi sem spremljala na poti do spremembe, pri nekaterih tudi za 30+ kilogramov. Brez odrekanj, lakote in trpljenja. In tako, da je vzdržno za celo življenje, saj samo to nekaj šteje.

In moj najljubši del – ko svoje stranke srečam leta kasneje, bolj fit in zdrave kot so bili kadarkoli prej! Tako vem, da moj pristop zares deluje.

Prvič sem svoje znanje in pristop z individualnih svetovanj posnela v praktičen in učinkovit spletni tečaj, preko katerega lahko vsak začne uvajati spremembe že danes.Lepo vabljeni na pot transformacije v bolj zdravo življenje z mano!

In to brez odrekanj.

Šola_uravnoteženega_prehranjevanja_prej

Tvojemu prehranjevanju bova dodajala, ne odvzemala.

Rezultati po tem, ko so ljudje
začeli jesti bolj uravnoteženo.

bistveno manj lakote

Damir se je zelo bal, da bo lačen. Vendar je sedaj bistveno bolj sit, kot je bil kadarkoli. Kilogrami pa po štirih mesecih še kar padajo. Damir je že med tečajem uvedel redne obroke, prilagodil kosila v restavraciji ter se z nakupovalnim listkom odpravil v trgovino. Malice, katere si jih je izbral sam in so mu okusne, ima sedaj vedno pri roki.

končno nekaj kar resnično deluje

Ana je pred začetkom tečaja poskusila že praktično vse diete in fitnes programe, a in nič ni delovalo. Z uravnoteženim prehranjevanjem pa ji je končno uspelo. Preko tečaja je spoznala okusne uravnotežene obroke, ki vzamejo le malo časa za pripravo. Najbolj od vsega pa ji je všeč, da se svojim najljubšim jedem, sploh ni bilo treba odpovedati!

Manj sekiranja glede prehrane

Sandra je pričakovala, da jo bo program spodbudil, da se bo še bolj trdno držala diete. Vendar je spoznala, da se pri prehranjevanju lahko tudi sprosti in da je hrana lahko tudi vir užitka – ne stresa. Spoznala je, da ni treba računati kalorij, ni potrebno nadzirati vsakega grižljaja, temveč moraš le upoštevati nekaj prehranskih temeljev. Sedaj se pri prehranjevanju počuti bistveno bolj sproščena, kar se odraža tudi na drugih področjih njenega življenja.

sprememba, ki traja celo življenje

Tomaž je spremenil nekaj prehranskih navad, s katerimi je v prvih parih mesecih izgubil kar 10 kilogramov. Po enem letu še vedno vzdržuje težo in prehranske navade, ki so postale življenjski slog in mu o njih sploh ni treba več razmišljati. Tomaž ima tudi več energije za vodenje svojega podjetja in bolj kvalitetno ter aktivno preživlja čas s svojimi otroki.

Uvedi majhne spremembe v prehrani,
ki naredijo veliko razliko

Odgovori na pogosta vprašanja

Da. Vsebina programa je vaša za vedno.
Delovne zvezke si lahko prenesete na katerokoli napravo. Videjev si ne morete prenašati, vendar lahko do njih kadarkoli dostopate iz katerekoli naprave.
Da. Prepričana sem, da vam bo z upoštevanjem programa uspelo tudi to.
Ne. Vendar se naučite, kako si sami ustvarite jedilnik. Tekom programa pa dobite ideje za obroke.

V šoli uravnoteženega prehranjevanja boste dobili temeljne informacije o prehranjevanju, ki jih morate upoštevati tudi športniki. Vendar pa za specifične potrebe glede športne prehrane (obroke pred/po treningih in pri športnih dopolnilih) priporočam po programu še individualno uro prehranskega svetovanja, kjer se pogovorimo tudi o tem.

Spletni tečaj je ustvarjen po principu prehranskega coachinga. Tekom spletnega tečaja Šole uravnoteženega prehranjevanja, dobite vse informacije, ki bi jih tudi preko vodenega coachinga. Osebni coaching je individualno voden in osebno prilagojen. Spletni tečaj pa je namenjam posameznikom, ki želijo sami opraviti proces spreminjanja prehranskih navad.

Osebno srečanje z mano ni vključeno v program. Me pa za morebitna vprašanja lahko kadarkoli kontaktiraš preko socialnih omrežjih, email naslova ajda@nutrimentum.si ali telefonske številke 070 600 411.

500+ individualnih transformacij

5/5

300+ zadovoljnih udeležencev tečajev

Najbolj enostavno razložen,
strokovni program o
prehranjevanju, na spletu

Znanje, ki ga preko individualnih obravnav z mano,
prejmeš v znesku 527€

Sedaj samo za 95€

Naredi konec obremenjevanju s prehrano.
Poskrbi za dolgoročno zdravje!

Go to Top