Personaliziran jedilnik

Personaliziran jedilnik

Nimate časa razmišljati in raziskovati kaj jesti, vendar se vseeno želite zdravo in uravnoteženo prehranjevati? Pri Nutrimentum sestavimo jedilnik, ki se prilagaja vašim željam, okusu in življenjskemu slogu. Izbiramo živila in recepte, ki jih imate radi in so enostavni za pripravo.

Zaupajte nam svoje cilje na prvem, popolnoma brezplačnem posvetu preko telefona

+386 70 600 411

+386 70 600 411

 


S pravo prehrano do boljše kvalitete življenja


S pravo prehrano do boljše kvalitete življenja

Spreminjanje navad se začne z majhnimi koraki, ki postopoma in brez pretiranega kompliciranja izboljšajo vaše počutje in življenjski slog. Personaliziran sedem-dnevni jedilnik vam omogoča, da nove prehranske navade lažje osvojite in hkrati poskrbite za zadosten vnos hranil. Brez stresa. Z jedilnikom vam ni potrebno pretirano razmišljati kaj in kako jesti, še manj pa preračunavati količino različnih hranil in kalorij na krožniku. To namesto vas storimo mi.

Personaliziran jedilnik je prava izbira za vas če:

Personaliziran jedilnik je prava izbira če:

Želite ideje za zdrave, enostavne in okusne obroke

Ne želite izgubljati časa z raziskovanjem kaj lahko in ne smete jesti

Vam velikokrat zmanjka časa za pripravo zdravih obrokov

Ne želite analizirati vsakega grama na svojem krožniku

Potrebujete podporo pri spreminjanju svojih prehranskih navad

Ste si že večkrat obljubili, da se boste začeli prehranjevati bolj vam primerno

Dolgoročne spremembe

Se vam zdi zdravo prehranjevanje komplicirano in mislite, da vam bo vzelo ogromno časa? Brez skrbi. Izbiramo enostavne in hitre recepte. Naučili vas bomo tudi kako obroke prilagajate, spremembam okolja in vsakdanjega ritma. Tudi po koncu prehranjevanja “po jedilniku”.

Natančen izračun hranil

Pri Nutrimentumu jedilnike sestavljana na podlagi aktualnih znanstvnih smernic in poskrbimo za optimalni izračun vnosa mikro in makro hranil ter kalorij. Jedilnik služi tudi kot orodje za oceno primerih porcij obrokov za vas. 

100% prilagojeno vam

Jedilnik skrbno prilagajamo vašemu življenjskemu slogu, ciljem in željam. S pomočjo ustreznih obrokov poskrbimo za dovolj energije in dobro počutje na poti do svojih ciljev. Ste na kakšno živilo intolerantni ali pa ga ne marate? Sporočite nam.

Kaj vsebuje sestava personaliziranega jedilnika?

 • Natančno izračunana mikro hranila, makro hranila in kalorijski vnos

 • Živila, ki jih imate radi in recepti po vašem okusu

 • Prilagojeno življenjskemu slogu, potrebam in ciljem

 • Priložen nakupovalni listek

 • Primerno tudi za rekreativne in profesionalne športnike

 • Primerno tudi za vegetarijance, vegane in druge prehranske navade

1

Pogovor o vaših željah

 • Brezplačni posvet preko telefona
 • Zaupate nam svoje želje in okus
 • Tri dni beležite svojo prehrano
 • Analiza vašega prehranskega dnevnika
 • Ocena trenutnega stanja

2

Uvodno svetovanje

 • Meritev telesne sestave
 • Ocena življenjskega sloga 
 • Pogovor o prehranskih navadah
 • Razlaga prehranskih smernic
 • Ocena trenutnega stanja
 • Postavitev dosegljivih ciljev 
 • Pogovor o možnostih za nadaljevanje

3

Priprava jedilnika

 • Priprava receptov po vašem okusu
 • Prilagojeno vašemu življenjskem slogu
 • Individualizirani prehranski napotki 
 • Izračun optimalnega vnosa mikro in makro hranil
 • Izračun optimalnega vnosa kalorij
 • Nakupovalni listek


Želite nadaljevati s prehranskimi svetovanji?


Želite nadaljevati s svetovanji?

V kolikor boste presodili, da vam sedem-dnevni jedilnik ne zadostuje in potrebujete več pomoči ter znanja, priporočamo prehranski coaching ali šest-tedenski program hujšanja. Tekom rednega sodelovanja imamo dovolj časa, da poiščemo najbolj optimalen način za doseganje želenih ciljev, vi pa začnete čutiti in videti spremembe.


Prehranski coaching

Prehranski coaching vam nudi strokovno oporo pri spreminjanju življenjskega sloga in načina prehranjevanja na zdrav, zmeren ter strokoven način. Program je popolnoma prilagojen vašim potrebam in s konkretnimi ter personaliziranimi pristopi poskrbi za trajnostne spremembe.


Pomoč pri hujšanju

Program “Pomoč pri hujšanju” je primeren za vse, ki si želite dodatne podpore in strokovne pomoči za doseganje dolgotrajnih rezultatov pri uravnavanju telesne mase. Hujšanje je lahko izjemno stresen in neučinkovit proces če nas žene le želja po hitri izgubi kilogramov, zato se spremembe lotimo postopoma in na zdrav način.


Odgovori na pogosta vprašanja


Odgovori na pogosta vprašanja

Priporočamo, da ja. Na svetovanju nam natančno predstavite vaše cilje, težave, želje in vaš življenjski slog. Na podlagi dragocenih informacij, ki jih dobimo s pogovorom lahko natančneje prilagodimo jedilnik.

Odvisno od vaših ciljev in želja. V kolikor želite pridobiti ali izgubiti telesno težo vam priporočamo, da se jedilnika držite vsaj nekaj časa. Koliko – se dogovorimo na svetovanju.

Ne. Jedilnik služi kot ogrodje za lažji korak k novemu, bolj zdravemu načinu prehranjevanja. Ko prejmete jedilnik vam tudi razložimo kako ga uporabljati in kako se zdravo prehranjevati, tudi ko prenehate uporabljati jedilnik.

Na svetovanju nam že sporočite katera živila imate radi in katerih ne marate. Nato vam sestavimo jedilnik po vašem okusu. Ko jedilnik prejmete, ga pregledate in v kolikor vam katera izmed jedi ne odgovarja, imate en teden časa, da nam to sporočite. Našli bomo ustrezno zamenjavo.

Na svetovanju se pogovorimo o vaših ciljih in željah ter skupaj presodimo kakšen pristop bi bil najbolj primeren za dosego vaših ciljev. V kolikor presodimo, da je jedilnik primerno orodje za vas, je zelo verjetno, da boste svoje cilje dosegli. Seveda ob upoštevanju smernic, ki vam jih predstavimo na svetovanju.

Jedi, ki jih napišemo na jedilnik navadno ne zahtevajo zelo veliko kuharskih sposobnosti. V kolikor pa se pojavi kakšna težava nas kontaktirajte. Z veseljem pomagamo.

Pri sestavi jedilnika bomo zbirali živila, ki zahtevajo minimalno pripravo. Vendar v kolikor imate zelo stresen in hiter življenjski slog, vam predlagamo, da jedilnik dopolnite s storitvijo Prehranski coaching ali Pomoč pri hujšanju. Tekom prehranskega coachinga vas naučimo kako prehrano prilagoditi vašemu življenjskemu slogu in nepredvidljivim situacijam.


Kaj o sestavi jedilnika pravijo naše stranke?


Kaj o sestavi jedilnika pravijo naše stranke?

Ajda mi je rešila življenje. Z njenim svetovanjem in personaliziranim jedilnikom, sem si izboljšala zdravstveno stanje in stil življenja, kljub temu, da nimam veliko časa za kuhanje, veliko delam in sem večinoma časa izven hiše. Jedilnik, ki ti ga predpiše ima jedi, ki so božansko okusne, zdrave in se jih pripravi na enostaven način. V 6 mesecih, 8kg izgubljenih in nov življenjski slog, veliko sadja in zelenjave ter zdravih obrokov. Nedvomno je Ajda strokovnjak na področju nutricionistike.

Maruša S., NASA

Ajda je imela posluh za vse moje težave, takšne in drugačne. Bila je dosegljiva zmeraj, ko sem jo potrebovala, z ogromno mero empatije, a samozavestjo strokovnjakinje, ki ve kaj dela, ki se odlično spozna na svoj posel in ki zmore človeka videti v celoti, ga kot takega obravnavati in sprejeti, spodbujati in občudovati v tistem kar je. Odločitev za Ajdo in njen jedilnik je ena izmed najboljših  odločitev, ki sem jih sprejela in naredila zase v zadnjih nekaj letih.

Elizabeta P., Stevardesa

Imate še kakšno dodatno vprašanje? Stopite v kontakt z nami!


Prenesite si brezplačni prehranski priročnik

Bi radi spremenili svoje prehranske navade na zdrav in zmeren način? Prenesite si priročnik v katerem je nutricionistka Ajda Strnad svoje znanje o prehrani strnila v praktične in enostavne nasvete.