Personaliziran jedilnik

Personaliziran jedilnik

Na podlagi prvega posveta in vašega življenjskega sloga vam sestavimo sedem-dnevni jedilnik po vašem okusu. Izbiramo živila, ki jih imate radi ter pripravo obrokov prilagodimo vašemu življenjskemu slogu. Ne skrbite, tudi če ste veliko na poti, bomo poskrbeli za okusne obroke, ki jih lahko enostavno vzamete s seboj.

KAJ VKLJUČUJE SESTAVA JEDILNIKA?

Jedilnik služi kot orodje s katerim boste hitreje in lažje osvojili prehranske navade. Dobili boste občutek o porcijah primernih za vaš življenjski slog in cilje. Z jedilnikom ne boste potrebovali seštevati ogljikovih hidratov, beljakovin, maščob in kalorij.

To namesto vas, storimo mi. Vaša edina naloga bo slediti jedilniku. Na tak način se boste lažje prepustili ustvarjanju novih navad, saj bo za zadosten vnos hranil poskrbljeno.

Jedilnik sestavljamo tudi rekreativnim in profesionalnim športnikom! Ne glede na cilj (povečanje mišične mase, izgubljanje maščobe, povečanje vzdržljivosti, optimalna prehrana ipd.) vam bomo pomagali do maksimalnih rezultatov s pomočjo ustreznih obrokov.

V sedem-dnevnem jedilniku poleg individualiziranih prehranskih napotkov dobite tudi natančni izračun optimalnega vnosa mikro in makro hranil ter kalorij.

CENA STORITVE: 150€

  •    Natančno izračunana mikro, makro hranila in kalorijski vnos

  • Živila, ki jih imate radi in recepti po vašem okusu

  • Prilagojeno vašemu življenjskemu slogu, potrebam in ciljem

  • Priložen nakupovalni listek

  • Primerno tudi za rekreativne in profesionalne športnike

  • Primerno tudi za vegetarijance, vegane in druge prehranske navade


Brezplačni telefonski posvet


Brezplačni telefonski posvet

Vsi, ki se še odločate o sodelovanju z nutricionistom lahko prvič izkoristite brezplačni telefonski posvet, da skupaj ugotovimo kaj želite in potrebujete. 

068 921 664

068 921 664


Odgovori na pogosta vprašanja


Pogosta vprašanja

Priporočamo, da ja. Na svetovanju nam natančno predstavite vaše cilje, težave, želje in vaš življenjski slog. Na podlagi dragocenih informacij, ki jih dobimo s pogovorom lahko natančneje prilagodimo jedilnik.

Odvisno od vaših ciljev in želja. V kolikor želite pridobiti ali izgubiti telesno težo vam priporočamo, da se jedilnika držite vsaj nekaj časa. Koliko – se dogovorimo na svetovanju.

Ne. Jedilnik služi kot ogrodje za lažji korak k novemu, bolj zdravemu načinu prehranjevanja. Ko prejmete jedilnik vam tudi razložimo kako ga uporabljati in kako se zdravo prehranjevati, tudi ko prenehate uporabljati jedilnik.

Na svetovanju nam že sporočite katera živila imate radi in katerih ne marate. Nato vam sestavimo jedilnik po vašem okusu. Ko jedilnik prejmete, ga pregledate in v kolikor vam katera izmed jedi ne odgovarja, imate en teden časa, da nam to sporočite. Našli bomo ustrezno zamenjavo.

Na svetovanju se pogovorimo o vaših ciljih in željah ter skupaj presodimo kakšen pristop bi bil najbolj primeren za dosego vaših ciljev. V kolikor presodimo, da je jedilnik primerno orodje za vas, je zelo verjetno, da boste svoje cilje dosegli. Seveda ob upoštevanju smernic, ki vam jih predstavimo na svetovanju.

Jedi, ki jih napišemo na jedilnik navadno ne zahtevajo zelo veliko kuharskih sposobnosti. V kolikor pa se pojavi kakšna težava nas kontaktirajte. Z veseljem pomagamo.

Pri sestavi jedilnika bomo zbirali živila, ki zahtevajo minimalno pripravo. Vendar v kolikor imate zelo stresen in hiter življenjski slog, vam predlagamo, da jedilnik dopolnite s storitvijo Prehranski coaching ali Pomoč pri hujšanju. Tekom prehranskega coachinga vas naučimo kako prehrano prilagoditi vašemu življenjskemu slogu in nepredvidljivim situacijam.


Kaj o personaliziranem jedilniku pravijo naše stranke?

Mnenja naših strank

Ajda mi je rešila življenje. Z njenim svetovanjem in personaliziranim jedilnikom, sem si izboljšala zdravstveno stanje in stil življenja, kljub temu, da nimam veliko časa za kuhanje, veliko delam in sem večinoma časa izven hiše. Jedilnik, ki ti ga predpiše ima jedi, ki so božansko okusne, zdrave in se jih pripravi na enostaven način. V 6 mesecih, 8kg izgubljenih in nov življenjski slog, veliko sadja in zelenjave ter zdravih obrokov. Nedvomno je Ajda strokovnjak na področju nutricionistike.

Maruša S., NASA

Ajda je imela posluh za vse moje težave, takšne in drugačne. Bila je dosegljiva zmeraj, ko sem jo potrebovala, z ogromno mero empatije, a samozavestjo strokovnjakinje, ki ve kaj dela, ki se odlično spozna na svoj posel in ki zmore človeka videti v celoti, ga kot takega obravnavati in sprejeti, spodbujati in občudovati v tistem kar je. Odločitev za Ajdo in njen jedilnik je ena izmed najboljših  odločitev, ki sem jih sprejela in naredila zase v zadnjih nekaj letih.

Elizabeta P.