Naše poslanstvo


Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je približati uravnoteženo prehranjevanje in zdrav način življenja vsakemu posamezniku. Na zdrav, zmeren in učinkovit način. Marsikomu se zdi, da je zdrav življenjski slog in uravnotežena prehrana privilegij samo določen ljudi. Pri Nutrimentumu želimo to miselnost spremeniti. Z znanjem, zmernostjo in preverjenimi pristopi je uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog dostopen vsakomur. Brez pretiranih odrekanj, trpljenja in velikih dodatnih stroškov.

Pri Nutrimentumu stremimo k temu, da vam pot do cilja v povezavi s prehrano čim bolj olajšamo. Naj gre to za hujšanje, pridobivanje telesne mase, optimizacijo zdravja ali športne dosežke. Ob tem pa se tudi zavedamo ranljivosti in občasnega občutka nemoči, pri spreminjanju prehranskih navad. Zato vam na vaši poti nudimo oporo, motivacijo in vam tekom procesa stojimo ob strani.

Znanstveno preverjene informacije prevajamo v praktične napotke

Ne prodajamo nepotrebnih prehranskih dopolnil, predajamo uporabno znanje

Na prvo mesto vedno postavljamo zdravje in dobro počutje naših strank


Naša ekipa


Naša ekipa

AJDA STRNAD MSc

Ustanoviteljica

Ajda Strnad je nutricionistka in ustanoviteljica podjetja Nutrimentum ter magistrica športne in vadbene nutricionistike. Magistrirala je na Oxford Brookes univerzi v Angliji. Pred tem je diplomirala na Fakulteti za Šport v Ljubljani. Ljubezen in zanimanje za prehrano in zdrav življenjski slog jo spremlja že iz mladostništva. Ukvarjanje s prehrano je bilo takrat povezano predvsem z resnim ukvarjanjem s športom. Po zaključku športne poti, je svoje poslanstvo našla v pomoči ljudem, ki si želijo izboljšati prehranske navade in življenjski slog.

Njena naloga je pomagati ljudem s prevajanjem strokovne literature o prehrani in zdravem življenjskem slogu v praktične nasvete. Prepričana je, da sta zdrava telesna masa in urejena prehrana dostopna vsakomur, če se le lotimo spreminjanja prehranskih navad na prilagojen in strokoven način. Uspešnost pri doseganju prehranskih ciljev predpisuje predvsem preverjenim pristopom in zmernosti.

VLOGA V NUTRIMENTUMU: Individualna prehranska svetovanja, predavanja o športni prehrani, vodenje delavnic o prehrani in zdravem življenjskem slogu. Pisanje člankov o prehrani. Mentorica študentom prehrane in kineziologinje iz Univerze v Ljubljani ter študentom Dietetike iz Univerze na Primorskem.

Vas zanima še kaj?

Vprašajte nas. Z veseljem odgovorimo.