ONLINE DELAVNICA

Uravnoteženo prehranjevanje v praksi

Jesen 2022

Relevantne informacije o prehrani podprte z aktualnimi znanstvenimi smernicami. Kjer boste spoznati ali obnoviti teorijo o uravnoteženem prehranjevanju in s praktičnimi napotki začeli spreminjati svoje prehranjevalne navade na zdrav ter učinkovit način.

PRIJAVA NA ONLINE DELAVNICO


Uravnoteženo prehranjevanje ni raketna znanost


Zdravo prehranjevanje ni raketna znanost

Je pa čisto prava znanost, kako priti do relevantnih informacij na področju prehrane.

Prepričana sem, da smo se vsi že srečali z raznimi priporočili ali osnovnimi prehranskimi smernicami, ki so napisane za splošno populacijo. Z nami pa delijo le tiste najbolj izčiščene informacije.

V praksi nam to ne pomaga dosti, saj ima vsak izmed nas svoj življenjski slog, vsakodnevne obveznosti, potrebe, okuse in želje. Prehrano pa moramo znati prilagoditi sebi in jo uravnotežiti glede na to kaj potrebujemo in kakšne cilje imamo.

Online delavnico smo zasnovali na način, ki podpre teorijo z enostavnimi, razumljivimi in praktičnimi koraki. Delavnica vam bo pomagala pri oblikovanju novih, dolgoročnih prehranskih navad s katerimi boste poskrbeli za svoje zdravje, optimalni nivo energije in dobro počutje.

KDAJ?

Jesen 2022

KJE?

Online preko video platforme Zoom

KOLIKO?

Cena online delavnice je 67€

Online delavnica je prava izbira za vas če:

Online delavnica je prava izbira če:

Imate dovolj neskončnega brskanja po internetu v lovu za nepreverjenimi informacijami

Vas zanima kako s prehrano zadostiti potrebam po vseh potrebnih hranilih

Z dostopnimi živili, ki jih najdemo v vsaki trgovini

Se želite naučiti kako uravnotežiti obroke s pravo izbiro in količino živil

Vas zanima kako se zdravo prehranjevati tudi v službi, šoli, restavraciji, na poti

Se zavedate, da ste tudi sami odgovorni pri ustvarjanju novih navad

Delovni zvezek vključen

V okviru delavnice boste prejeli tudi delovni zvezek s povzetki in praktičnimi nasveti.

Nakupovalni plonk listek

Pripravili smo vam nakupovalni listek in seznam zamenjav manj primernih živil za bolj primerna.

Popust za obstoječe stranke

Če ste pri nas že kdaj opravljali posvet ali kakšno drugo storitev vam pripada 25% popust.

CENA DELAVNICE

67€ na udeleženca

Na online delavnico Uravnoteženo prehranjevanje v praksi se prijavite z nakupom na spodnji povezavi. Ob uspešni prijavi boste prejeli tudi potrdilo.

Obstoječe stranke imajo pri nakupu 25% popust.

PRIJAVA NA ONLINE DELAVNICO

Kaj bomo pokrili v delavnici?

Cena delavnice: 67€

  • Teorija: vse kar morate vedeti o uravnoteženem prehranjevanju
  • Kvalitetni viri ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob

  • Priporočila za uživanje sladkorja in maščob
  • Priporočila za uživanje mesa in rib
  • Praktična priporočila za uživanje sadje in zelenjave

  • Zamenjave za zdrava in nezdrava živila ter kako po nakupih
  • Kako svoje najljubše obroke pripraviti na zdrav način

  • Kako se zdravo prehranjevati zunaj, v službi, na poti

  • Kako se prehranjevati ob pomankanju časa

  • Prehranjevalne navade s katerimi lahko začnete že na dan delavnice

Z vami bo Ajda Strnad MSc

Nutricionistka in ustanoviteljica podjetja Nutrimentum ter magistrica športne in vadbene nutricionistike. Magistrirala je na Oxford Brookes univerzi v Angliji. Pred tem je diplomirala na Fakulteti za Šport v Ljubljani.

Ljubezen in zanimanje za prehrano in zdrav življenjski slog jo spremlja že iz mladostništva. Ukvarjanje s prehrano je bilo takrat povezano predvsem z resnim ukvarjanjem s športom. Po zaključku športne poti, je svoje poslanstvo našla v pomoči ljudem, ki si želijo izboljšati prehranske navade in življenjski slog.

Njena naloga je pomagati ljudem, s prevajanjem strokovne literature o prehrani in zdravem življenjskem slogu v praktične nasvete.


Kaj o našem delu pravijo naše stranke?


Kaj o našem delu pravijo naše stranke?

Za svetovanje pri Ajdi sem se odločila, ker sem si resnično želela slišati prave informacije od nekoga, ki ve o čem govori. Ki ve, kaj vnesem v telo z določeno hrano in kako se telo odzove, kako si lahko s pravilno prehrano lahko izboljšam zdravje. Pomagala mi je z veliko idejami, kako kombinirati živila in kaj sploh vsebujejo. To niti približno ni enako, kot brati informacije na internetu – za to je potrebno znanje in strokovno oko. Dobila sem veliko motivacije, razumevanja in podpore. Hvala Ajda. Zelo pomembna se mi zdi energija človeka, kamor gremo po pomoč in podporo. Izredno strokovna, iskrena, prijazna, pristna, res se poglobi in na svetovanju 100% preda svoje znanje in energijo.

Mateja, Stranka

Z njenimi strokovnim nasveti, pripravljenim jedilnikom, podporo in spremljanjem mojega načina prehranjevanja sem resnično doživel veliko spremembo zase in za moje telo. Spremenil sem življenjski slog in s tem pridobil več energije, počutim se veliko bolje, imam raznovrstno prehrano katera je postala del mojega vsakdana. Vse to vpliva na izboljšanje zdravja in zmanjšanje telesne teže! Dogovorjenega se držim in moj napredek potrjuje, da sem na pravi poti. Ni bilo enostavno, vendar Ajdi popolnoma zaupam! Z njenim pristopom in strokovnostjo sem na naraven način dosegel in še dosegam vidne spremembe mojega življenja, kjer sem obrnil nov list. Resnično hvaležen!

Darko P., Podjetnik

V okviru projekta “Skrb za zdravje pri delu” smo se odločili za delavnico »Zdrava prehrana in zdrav življenjski slog na delovnem mestu«. Ajda nam je razložila pomen uravnotežene prehrane ter nazorno razložila kje se skrivajo sladkorji, maščobe v hrani, kako jesti kadar nimamo veliko časa, kakšna naj bo popoldanska malica v službi kadar imamo dolge delavnike. Tekom predavanja smo dobile odgovore na vprašanja, ki smo jih poslale že pred samo delavnico. Ajda je prijetna, dinamična ter dostopna sogovornica. Na nas pa je najbolj naredilo vtis, ko je Ajda nazorno predstavila količine sladkorja v prehrani. S sodelavkami smo povedano vzele zelo resno in spremembe že uvedle v svoj delavnik kot tudi v družinsko okolje.

Simona N., Davčna svetovalka in direktorica FINcommerce d.o.o.

Na online delavnico “Uravnoteženo prehranjevanje v praksi”

SE PRIJAVITE TUKAJ

Imate o delavnici še kakšno vprašanje ali pa želite, da vključimo določeno tematiko?

KONTAKTIRAJTE NAS PREKO E-MAILA!

Svoja vprašanja in želje nam lahko sporočite preko kontaktnega obrazca na levi strani, ali pa se z nami povežete preko socialnih omrežij.

Vaše sporočilo je bilo poslano. Hvala!
Pri pošiljanju sporočila je prišlo do težave. Prosim, poizkusite kasneje.