Ti kar naprej primanjkuje energije?

Glavni vir energije je hrana,
ki jo vnašaš vase. 

Ali tvoja prehrana smiselno podpira tvoje telo za dovolj energije skozi cel dan?

Ali ti jo potencialno celo jemlje?

Preveri, da tudi ti ne delaš najbolj pogostih napak, ki jih vidim pri ljudeh.

Stabilne energije se NE doseže s prehranskimi dodatki, ekstra proteini, praški in vitaminskimi kapsulami. To se doseže s pravilno postavljeno PREHRANSKO OSNOVO.

Leta študija v tujini, strokovnih izobraževanj, sledenja vsem najnovejšim znanstvenim dognanjem o hrani, pomoč na stotine ljudem – strnjeno v ENOSTAVNO FORMULO, ki te bo naučila, kako si pravilno strukturiraš prehrano za svoje dnevne potrebe.

Naj začne hrana služiti tvojemu telesu, ne obratno.

• Hitro, enostavno, brez bull-shita.

• Z živili, ki jih najdeš v svoji najbližji trgovini.

• Praktičen način, da ti bo takoj jasno kaj vključit v svoje obroke.

Poleg praktičnega znanja ti te majhne spremembe sproti pomagam prenesti v tvoj vsakdan. Vsak teden narediš en majhen korak pri svojih prehranskih navadah, ki se bodo po koncu šestih tednov lepo sestavile v celoto. Ti pa boš skoraj nezavedno naredil(a) veliko in trajno spremembo pri svojem prehranjevanju.

In to brez odrekanj → Tvojemu prehranjevanju bova dodajala, ne odvzemala.

Po šestih tednih:

Manj lakote in “cravingov

Manj padcev energije skozi dan

Občutno manj popoldanske utrujenosti

Manj slabe vesti – sistem deluje po principu 80:20, zato je ob pravilno postavljenih temeljih veliko prostora za svobodo in užitek brez slabe vesti

Manj nihanj in padcev sladkorja

Več kot 300 zadovoljnih udeležencev tečajev in delavnic 

 

Več kot 500 opravljenih svetovanj in zadovoljnih strank

 

Kredibilna izobrazba: MSc Sport and Exercise Nutritionist

 

Kaj o spletnem tečaju pravijo udeleženci?

Všeč so mi video razlage, ker je vsebina strokovna, ampak je obrazloženo na način da razumem, čeprav se ne spoznam na to področje.

Kristina

Tako uporabnih in jasno strukturiranih informacij o hrani nisem dobila še nikjer! Najboljša motivacija za spremenit nekatere navade!

Lenča

Strah me je bilo, da bo ‘overwhelming’, ampak je res narejen z logiko. In če si pripravljen temu sledit, lahko narediš veliko spremembo v svojem življenju, brez trpljenja in brez da bi se tega sploh zavedal.

Maša

V le eni uri preveri svoje temelje – še preden zapraviš naslednjih 100 € za neučinkovita prehranska dopolnila.

6 kratkih praktičnih predavanj, s katerimi si postaviš logične temelje za vse življenje
Prehranski dnevnik z vodeno analizo svoje trenutne prehrane
6 tednov step-by-step vodenega prenosa majhnih sprememb v svoj vsakdan
Nakupovalni seznam za enostavnejše nakupovanje
Individualna pomoč in podpora v zaprti Facebook skupini
Doživljenjski dostop do spletnega tečaja

TRENUTNO ZA LE 95 EUR

Premalo časa za zdravo prehrano?

Se bojiš, da ti bo preveč informacij samo ŠE BOLJ zakopliciralo prehranjevanje?

Če tudi naprej svoji prehrani posvetiš ENAKO ČASA, a uvedeš nekaj enostavnih zamenjav živil in pravih razmerij, ki te jih bom naučila, boš naredil(a) OBČUTNO RAZLIKO zase.

Zdravo prehranjevanje NI VESOLJSKA ZNANOST, kot jo danes predstavljajo nekateri trendi.

NI štetje kalorij, konstantno branje etiket živil, odrekanje in slaba vest.

Zahteva le PRAVILNO POSTAVLJENO OSNOVO. Ki pa nas je ni nihče naučil na celosten način primeren za življenjski stil 21. stoletja.

UTRUJENOST PO KOSILU?

Alenka je vsakič po kosilu občutila hudo utrujenost in padec produktivnosti za 1 do 2 uri. S tečajem je hitro razumela zakaj. Uvedla je dve spremembi – malo je zmanjšala porcijo kosila, in dodala dopoldansko in popoldansko malico za stabilno raven sladkorja čez dan. Svoje počutje je vidno spremenila v le nekaj tednih.

 

POMANJKANJE ENERGIJE POPOLDAN?

Borisu je vsako popoldne zmanjkovalo energije in fokusa za zadnjih par ur dela v službi. Opisal je, da se je “komaj privlekel domov”.
Prej ni razumel, da to, kaj poješ za zajtrk vpliva na raven energije popoldan. Z nekaj enostavnimi zamenjavami je samo uravnotežil svoje zajtrke – in zdaj se popoldan počuti odlično!

CRAVINGI PO SLADKEM?

Marko se je pogosto boril s “padci sladkorja”, ki so se tekom dneva pogosto pojavljali. Sladkarijam se ni mogel upreti, četudi si je že večkrat prisegel, da se bo bolj potrudil. S tem, ko je uvedel redne in uravnotežene obroke in znjimi začel že zjutraj, pa se je potreba po sladkem zmanjšala že isti dan, ko je uvedel spremembe.

 

SLABA HRANA V PISARNI?

Jana je ob pomankanju časa je pogosto posegla po nezdravih prigrizkih, ki so jih na delovno mesto prinesli sodelavci. To je vplivalo na njeno težo, počutje in tudi samopodobo. Preko tečaja je spoznala trike, kako nahraniti telo, tudi ob pomankanju časa. Sedaj je manj lačna, ima več erergije, prigrizke pa si privošči le, ko v njih zavestno uživa, drugače pa sploh nima potrebe po njih.