Pozdravljeni, sem Ajda, magistrica nutricionistike in ustanoviteljica podjetja Nutrimentum, ki je nastalo z željo, da vam približa zdrav življenjski slog skozi enostavne korake, okusne recepte in strokovno podporo.

Danes imam zdravo telesno težo, v svoji koži se dobro počutim dobro in sem trenutno zdrava. Vendar ni bilo vedno tako. V zgodnjih najstniških letih sem se borila z nekaj odvečnimi kilogrami. Vendar so me najstniški hormoni, pretirano obremenjevanje z zunanjim izgledom in pretirano ukvarjanje z vrhunskim športom zapeljali v popolnoma drug ekstrem.

Tako so moja zgodnja dvajseta leta zaznamovali boji z motnjami hranjenja, pretreniranostjo in izgorelostjo. Ko telo več ne zmore dohitevati tvojega življenjskega tempa veš, da mora biti nekaj hudo narobe. Bil je čas za spremembe. Tako se je začelo moje neformalno izobraževanje o prehrani, športu in zdravih navadah, ki me je kasneje privedlo tudi na Fakulteto za šport v Ljubljani in do magistrskega študija športne in vadbene nutricionistike na Oxford Brookes univerzi v Angliji.

Ko sem začela videti in čutiti spremembe ni bilo poti nazaj. Prehrana je postala moja prijateljica in gorivo za težke treninge ter vsakodnevne izzive. Imela sem več energije in koncentracije. Telo pa se je na spremembe hvaležno odzivalo ter končno vrnilo na zdravo težo. A potreben je bil čas. Potrebna je bila potrpežljivost. In potrebna je bila vztrajnost.


Kaj lahko pričakujete?

Ne bom vam ponujala magičnih receptov in bližnjic. Osredotočili se bomo na razvijanje zdravih navad, ki vam bodo ostale za celo življenje.

Pri Nutrimentumu se bomo prilagajali vašim željam, urniku in življenjskem slogu. Kdo pravi, da mora biti zdrava prehrana dolgočasna in brez domišljije? Preko lastnih podvigov v kuhinji sem ustvarila recepte, ki so okusni, zdravi in enostavni za pripravo. V kombinaciji s pravimi nasveti in podporo so rezultati, ki si jih želite na dosegu roke.


Moje reference in izkušnje

  • MSc. Applied Sport and Exercise Nutrition, Oxford Brookes University, Anglija

  • BSc. Športno Treniranje, Fakulteta za šport, Univerza v Ljubljani

  • Nutricionistka v tretji sezoni The Biggest Loser Slovenija

  • Vaditeljica funkcionalno športnih vodenih vadb za ženske

  • Nutricinostika na Zavodu za varstvo pri Delu

  • Avtorica člankov o športni prehrani v reviji Sokol

  • Nutrition and Sport researcher v Berlinskem Startup podjetju Workout for Happiness

  • Opravljanje prakse pri nutricionistki Mojci Cepuš iz podjetja Befit

  • Vaditeljica športnih vadb in vzgojiteljica pri  projektu “Moj izziv”, ki ga organizira Rdeči križ Slovenije. Ukvarjamo se z interdisciplinarnimi  ter disciplinarnimi pristopi pri obravnavi prekomerno hranjenih otrok in mladostnikov

Imate vprašanje za nas? 

Pokličite nas za brezplačni telefonski posvet

068 921 664

068 921 664

Ali nam pošljite sporočilo

Vaše sporočilo je bilo poslano. Hvala!
Pri pošiljanju sporočila je prišlo do težave. Prosim, poizkusite kasneje.