DOMOV2021-06-17T12:48:33+00:00

Strokovna pomoč pri prehranjevanju in zdravem načinu življenja.

PREVERITE KAKO VAM LAHKO POMAGAMO

Strokovna pomoč pri prehranjevanju in zdravem načinu življenja.

PREVERITE KAKO VAM LAHKO POMAGAMO


OSEBNO

Vsak primer obravnavamo individualno in se mu 100% posvetimo.


DOLGOROČNO

Postavljamo realne in dosegljive cilje ter vam na vaši poti pomagamo.


STROKOVNO

Temelj našega dela je priznana izobrazba in konstantno nadgrajevanje znanja.

Dobrodošli!
Prehransko svetovanje Nutrimentum.

Če želite izgubiti ali pridobiti telesno maso, uravnovesiti prehrano, če iščete pot do boljšega zdravja in več energije ali pa potrebujete pomoč pri spremembi življenjskega sloga ste na pravi strani.

Pri Nutrimentumu Vam pomagamo poiskati najbolj primeren in enostaven način za dosego ciljev. Pohvalimo se lahko z odličnim zadovoljstvom strank, ki ga pripisujemo ravno individualnemu pristopu. Ampak ne bomo samo obljubljali. Prepričajte se sami.

VEČ O NAŠIH KOMEPTENCAH


Pokličite za brezplačni telefonski posvet

Vsi, ki se še odločate o sodelovanju z nutricionistom lahko prvič izkoristite brezplačni telefonski posvet, da skupaj ugotovimo kaj želite in potrebujete. Na podlagi pogovora nato sami presodite, če je to nekaj za vas.

POKLIČITE 068 921 664


Mnenja naših strank

ELIZABETA P.

Stevardesa

Ajda je imela posluh za vse moje težave, takšne in drugačne. Bila je dosegljiva zmeraj, ko sem jo potrebovala, z ogromno mero empatije, a samozavestjo strokovnjakinje, ki ve kaj dela, ki se odlično spozna na svoj posel in ki zmore človeka videti v celoti, ga kot takega obravnavati in sprejeti, spodbujati in občudovati v tistem kar je. Odločitev za Ajdo in njen jedilnik je ena izmed najboljših odločitev, ki sem jih sprejela in naredila zase v zadnjih nekaj letih.

NEJC K.

Vodja tehničnega oddelka

Sam sem imel velike težave z zdravjem. Imel sem prekomerno telesno težo in težave s srcem. Ajda mi je bila takoj všeč, ker sem pričakoval tipičen zdravniški odnos, ko smo pacienti zgolj številke, vendar pri njej ni tako. Po posvetu, ki je na osebno ravni sem od nje dobil priporočila in jedilnik. Po približno 14 dneh sem opazil prve rezultate in sicer sem izgubljal na teži (pa nisem bil nikoli lačen), trigliceridi v mojem telesu so se znižali in pridobil sem energijo za katero sem prej trpel pomanjkanje. Ajda je super punca in si je res pripravljena vzeti čas za tebe.

DARKO P.

Podjetnik

Z Ajdinimi strokovnim nasveti, pripravljenim jedilnikom, podporo in spremljanjem mojega načina prehranjevanja sem resnično doživel veliko spremembo zase in za moje telo. Spremenil sem življenjski slog in s tem pridobil več energije, počutim se veliko bolje, imam raznovrstno prehrano katera je postala del mojega vsakdana. Vse to vpliva na izboljšanje zdravja in zmanjšanje telesne teže! Dogovorjenega se držim in moj napredek potrjuje, da sem na pravi poti. Ni bilo enostavno, vendar Ajdi popolnoma zaupam!

LINA B.

Kineziologinja

Za svetovanje pri Ajdi sem se odločila, ker sem želela preveriti svoj jedilnik glede vnosa vitaminov in mineralov. Dobila pa sem ogromno koristnih informacij za vsak dan. Pri njej mi je najbolj všeč, ker ima zelo sproščen in prijateljski, a vseeno, strokovni odnos. Vtis name je naredila s tem, ker enostavno ne komplicira ampak zelo jasno, enostavno in nazorno poda vse informacije oziroma napotke, ki jih potrebuješ.


Najnovejši prispevki

Vas zanima še kaj?

Vprašajte nas. Z veseljem odgovorimo.

Vaše sporočilo je bilo poslano. Hvala!
Pri pošiljanju sporočila je prišlo do težave. Prosim, poizkusite kasneje.
Go to Top